HB Max Solutions | Home
beeldmerk HB MAX

Rigging

Een lamp ophangen of een speaker neerzetten. Dit gaat uiteraard niet zonder de juiste riggingmaterialen. Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres!

Statieven

Zo hebben wij een groot assortiment statieven. Elke soort heeft zijn eigen draagvermogen en hoogtebereik. Zo kunnen wij voor elke toepassing de juiste statieven leveren.

Truss

De basis voor bijna elk evenement is de aluminium constructie waaraan de verlichting of geluidsinstallatie wordt bevestigd. Deze zogeheten truss is er in veel verschillende soorten en maten. Welke truss voor u geschikt is, is afhankelijk van onder andere de afstand die overbrugd wordt of het gewicht van de lasten die in de truss komen.

Hijsen

Om lasten op een juiste en veilige manier op hoogte te bevestigen is hijsen de eenvoudigste manier. Van simpele handmatige kettingtakels tot complexe gemotoriseerde takels, alles is mogelijk.

Natuurlijk hebben wij ook een groot assortiment aan klein hijsmateriaal. Denk hierbij aan staalkabels, shackles (harpsluting) en softsteels. Uiteraard worden al onze riggingmaterialen goed onderhouden en tijdig gekeurd!