HB Max Solutions | Home
HB MAX Install Solutions

Uw installatie, onze oplossing!

beeldmerk HB MAX

HB MAX Install Solutions

Uw installatie, onze oplossing

Van het verduurzamen van TL-Armaturen tot de aanleg van een bedrijfsnetwerk, het uitbreiden van de elektrotechnische installatie of een geheel nieuwe audiovisuele installatie. HB MAX Install Solutions is uw partner bij uitstek!

Welkom op de pagina van HB MAX Install Solutions! Uw adres voor vaste installaties. Door jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe wij u het beste resultaat kunnen bieden. Ons team bestaat uit een mix van vakkundige installateurs en ervaren AV-Technici. Geen enkele installatie is te gek voor ons en onze specialisten zijn gedreven om ook uw installatie tot een goed resultaat te brengen!

Audiovisuele Installaties

Waar informatie en beleving samen komen

Digitaal werken is het nieuwe normaal

Werken in een digitale omgeving is helemaal van deze tijd. Communicatie gaat razendsnel en informatie is altijd en overal beschikbaar.

Juist daaorm is een betrouwbaar netwerk van hoog belang. Voor de aanleg, het onderhoud of het beheer van uw bedrijfsnetwerk bent u bij ons aan het juiste adres!

Een videofragment tijdens een presentatie, of muziek in uw winkel. Audiovisuele installaties zijn niet meer weg te denken uit onze samenleving. De manier waarop dit het beste gebruikt wordt is specialisten werk...... voor de specialisten van HB MAX Install Solutions.

Tijdens een vergadering of presentatie wordt steeds vaker een weg naar digitale middelen gezocht ter ondersteuning. Denk hierbij aan slideshows of videofragmenten ter illustratie. Dit alles maakt het van belang dat op uw kantoor of in uw auditorium perfect werkende visuele middelen zijn. Denk hierbij aan Led schermen of projectieschermen. Uiteraard met de mogelijkheid om vanaf meerdere bronnen inbreng te kunnen ontvangen. HB MAX Install Solutions regelt het voor u! 

Op maat gemaakte audiovisuele oplossingen waarbij informatie en beleving naadloos op elkaar aansluiten. Helder beeld en verstaanbaar geluid, de sleutel tot succes.

Muziek is meer dan geluid

Waar achtergrond muziek door de meeste mensen wordt gezien als gezellig of sfeerbepalend, is muziek veel meer dan dat. Muziek bepaalt de sfeer in een ruimte en dus het gedrag van mensen. De juiste achtergrondmuziek in een restaurant of café zorgt ervoor dat de mensen langer blijven. In winkels echter kan muziek bepalend zijn voor het koopgedrag van uw klanten.

Meer weten? Neem contact met ons op! Onze specialisten adviseren u graag

Duurzaamheid

Samen naar een beter klimaat!

Veel bedrijven en instellingen werken hard aan de duurzaamheid van hun onderneming. Daken worden vol gelegd met zonnepanelen, en gebouwen worden nog beter geisoleerd. Toch is er één ding wat vaak vergeten wordt: Verlichting

Het verduurzamen van verlichting brengt meer voordelen met zich mee dan u denkt. Vooral als u de overstap maakt naar Led. Niet alleen de lichtopbrengst is aanzienlijk beter, het scheelt ook in warmte en energieverbruik. Goed voor het milieu en goed voor uw portemonnee!

Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van verduurzaming? Neem dan contact met ons op! Onze specialisten zullen u het best passende advies geven.