HB Max Solutions | Home
beeldmerk HB MAX

Licht

Sfeer, Uitstraling, Effect

Dit zijn doorgaans de eerste dingen waarover nagedacht wordt bij het uitwerken van een evenement. Licht biedt daarbij vrijwel onbeperkte mogelijkheden.

Voor elke toepassing is er een passende lichtbron te vinden. Van conventionele schijnwerper om een spreker in het licht te zetten tot bewegende, intelligente verlichting bij een concert.

Duurzaamheid

Ook wij van HB MAX Event Solutions gaan voor duurzaamheid. Daarom zijn een groot aantal armaturen uitgerust met een LED lichtbron. Mede door het lage stroomverbruik en de lange levensduur kunnen wij mee in de verduurzaming van ons klimaat.

Tegelijkertijd biedt LED ongekende mogelijkheden voor u! Wat dacht u van lichtbronnen uitgevoerd met RGB, of zelfs meer kleuren LEDS per lichtbron. Hierdoor kan één enkel armatuur alle denkbare kleuren maken!

Ontwerp op maat

Wanneer u opzoek bent naar advies op maat of hulp bij het maken van een lichtontwerp, bent u bij HB MAX Event Solutions aan het juiste adres! Onze professionals hebben grote kennis van de huidige technieken en weten als geen ander hoe zij de bij ons beschikbare materialen optimaal kunnen benutten.