HB Max Solutions | Home
beeldmerk HB MAX

Nederlands Kwaliteit Circus gaat voor de toekomst!

Het in februari 2019 gestartte Nederlands Kwaliteits Circus Maximum kiest voor vernieuwing. Eerder al was dit te zien in onder andere een geheel nieuw tentencomplex en een compleet nieuwe led lichtinstallatie. Nu is ook de geluidsinstallatie compleet vernieuwd. Hiermee kiest Circus Maximum voor een zekere toekomst.

De uitdaging van het nieuwe geluidssysteem is door ons met beide handen aangegrepen. Echter, een circustent compleet voorzien van geluid zonder niveau verschillen is een enorme opgave. Mede door hun kennis en expertise heeft HB MAX Event Solutions voor deze installatie een betrouwbare partner gevonden in het bedrijf ECO Audiovisueel

ECO Audiovisueel ontwerpt en produceert het luidsprekermerk Q-Audio. Op basis van onze gegevens hebben zij een systeem op maat ontworpen bestaande uit onder andere QT210 Top luidsprekers en QB118 Sub Luidsprekers.

Om dit alles te kunnen voorzien van geluidssignaal is er een geheel nieuw systeemrack geleverd met onder meer een LabGruppen versterker van waaruit het hele systeem wordt aangestuurd.

HB MAX Event Solutions was verantwoordelijk de installatie en de aanbesteding van het ontwerp.

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan op de website van Circus Maximum en luister zelf!